Hej hej Sverige!!
Door: nienkezegme
Blijf op de hoogte en volg Nienke
11 Januari 2012 | Zweden, Sundsvall
Nou, hier zit ik dan. In mijn eigen kamer(tje) in Sundsvall. Het is klein, maar het heeft alles wat ik nodig heb, dus mij hoor je niet klagen!
De reis gister ging prima! Op een paar krijsende baby's en klingelende tassen vol drank (nee, niet die van mij!) was het heel rustig. Eenmaal aangekomen bij de studentenflat heb ik gelijk kennis gemaakt met een aantal ganggenoten en hebben we in de keuken even een drankje gedaan. Er zitten vrij veel Duitsers hier en verder een aantal Zweedse mensen, Fransen en een Roemeen. Best gezellig dus!
Vandaag werd ik wakker van de opkomende zon (inderdaad, om een uur of 9). Daarna ben ik de stad in gegaan met David, een Duitse jongen. Hij zit hier al een paar dagen en wist dus al wat beter de weg. We zijn langs de universiteit gelopen en daarna richting de haven. Niet dat je kunt zien dat het een haven is, want alles is hier wit. Zelfs de boten. Verder ziet de stad er leuk uit. Het is niet heel groot en een beetje te vergelijken met Leeuwarden.
Vanavond gaan we snowboarden! De pistes zijn hier open van 6 tot half 10. Beetje een rare tijd, maar snowboarden in het donker is weer eens wat anders. Kan nooit verkeerd zijn als je het mij vraagt. Morgen begint om 9 uur de eerste introductiedag, dus ik ben benieuwd. De dagen erna staan geloof ik vooral in het teken van feestjes met als hoogtepunt een heus themafeest op vrijdag. Daar draai ik mijn hand als echte Leisure student natuurlijk niet voor om en mijn pre-ski pakje hangt dan ook al klaar.
De zon was vrij verlegen vandaag en durfde amper boven de bergen uit te komen. Het begint hier nu al te schemeren terwijl het nog maar half 3 is. Korte dagen dus!
Voor degene die vinden dat mijn kamer nodig opgefleurt moet worden, dit is mijn adres:
Norrmalmsgatan 8a. Postbox 205.
852 34 Sundsvall
Kyss!
11 Januari 2012 - 13:48
Renée:
Hee Nien, klinkt allemaal al zeer positief. Enne, laat ze maar eens zien hoe wij een themafeest op de kop zetten;) Volgens mij heb ik trouwens ook de schoolkrijtjes gespot. haha
Hälsningar Renée -
11 Januari 2012 - 14:07
Carola:
Hee Nienke!
Hoorde gister al van Martijn dat je goed aagekomen was.
Heel veel plezier daar!!
Liefs, Carola -
11 Januari 2012 - 14:25
Froukje:
Wauw :D! Ziet er mooi uit daar, ik ben jaloers op de sneeuw. Heel veel plezier met het snowboarden, geniet ervan! -
11 Januari 2012 - 15:10
Ageeth:
Zo, wat een ontzettende grote ruimte!
Je mag wel uitkijken dat je niet verdwaald ;-)!
Veel plezier met snowboarden en met je kennismakingsfeestjes.
Geniet er lekker van!
Ha det kul!! -
11 Januari 2012 - 15:58
Manon:
Wauw Nienke!
Klinkt allemaal erg goed, jij gaat je aankomende tijd wel goed vermaken daar denk ik!:) Heel veel plezier deze week:)
Manon -
11 Januari 2012 - 16:02
Rene:
Veel plezier. Geniet van dat mooie land
Groet Rene
11 Januari 2012 - 16:33
Dorien:
Heej dude!
Ziet er toppie uit! Vooral die kaart op je tv! hihi.. Nou geniet er lekker van en snowboard ze in het donker! xx
11 Januari 2012 - 19:35
Karina:
Hee Nien,
Goed om te lezen dat je veilig bent aangekomen. Het klinkt idd allemaal erg gezellig! Jij gaat je dus wel vermaken, zoals wij al gedacht hebben! Geniet ervan!
Liefs Karina -
11 Januari 2012 - 19:44
Oma En Opa:
Wat leuk om dit te zien. Zo blijven wij ook op de hoogte van alles wat je doet
Het zal wel gezellig worden met zoveel verschillende nationaliteiten.
Maak er wat van Groetjes en een dikke kus. -
11 Januari 2012 - 22:25
Brecht:
Super nienes! Ook dat je meteen al leuke activiteiten doet! Have fun! -
12 Januari 2012 - 12:35
Roose:
Je bent al lekker aan het inburgeren lees ik hieruit, ontmoetingen met drankjes snowboarden in de avond and so on. en jij kan tenminste zeggen dat je wel de "Winter" heb mogen meemaken dit jaar! Enne wat kan jij leuk verhalen typen, kijk uit naar je volgende verhaal.
Liefs Roose